Warning: A non-numeric value encountered in /home/schapeli/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Central Clinic Alice Springs

Central Clinic Alice Springs

Project Description

The Central Clinic provides General Practice care to the Alice Springs community. The brief called for a warm and inviting space for patients to enjoy and feel comfortable in and to have a Central Australian feel.

The earthy colour and textural material palette compliments the Central Clinic’s corporate branding. Rather than a typical cold and clinical environment, these warm finishes allow the space to feel cosy and familiar. 

Coloured vinyl flooring makes patient wayfinding easy, brings life into the clinical spaces and integrates floor and wall materials providing a seamless transition.

The timber pendant lights provide soft ambient lighting to the patient waiting areas.

Project Details

Client: Asbuild NT

Location: Alice Springs

Completed: 2019

Photography: Provided by Asbuild NT

Submit a Comment